74-ти ден от руската инвазия в Украйна.  Всичко по темата: Руската инвазия в

...
74-ти ден от руската инвазия в Украйна. 
Всичко по темата:
Руската инвазия в
Коментари Харесай

ДЕН 74 ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА: Над 300 цивилни са евакуирани от Азовстал

74-ти ден от съветската инвазия в Украйна. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5079
Проследете най-важните вести в развиване:

09:48
Руска бомба порази украинско учебно заведение, допуска се за 60 жертви


Двама души са починали при съветска бомбардировка на учебно заведение в украинското село Билохоривка, заяви през днешния ден губернаторът на Луганска област Сергий Гайдай, представен от Ройтерс.
Копирано
09:15
Стреляха по украински деца в Свети Влас


Непълнолетни стреляха против украински деца, настанени в хотел в Свети Влас. По фасадата на постройката личат следи от пластмасови сачми, а по знамение няма потърпевши при случая.
Копирано
06:29
Съветът на Европа: В Украйна се правят невиждани нарушавания на човешките права


Комисарят по правата на индивида към Съвета на Европа Дуня Миятович осъди "невижданите " нарушавания на човешките права и интернационалното филантропично право от съветската войска в Украйна. Тя направи това в публикувано през днешния ден изказване по време на четиридневната си аудиенция в Киев и покрайнините му, съобщи Франс прес.
Копирано
06:24
Генералният шеф на СЗО също посети Киев


Генералният шеф на Световната здравна организация съобщи през вчерашния ден в Киев, че СЗО поддържа Украйна в спора ѝ против Русия и прикани Москва да приключи войната, съобщи Ройтерс.
Копирано
06:18
Лондон и Берлин оповестиха нови пакети от финансова помощ за Украйна


Англия разгласи през вчерашния ден, че ще отпусне в допълнение 1,3 милиарда лири (1,6 милиарда долара) военна помощ на Украйна. Заявката бе направена в навечерието на видеоконферентната среща на върха на Г-7, планувана за през днешния ден с присъединяване на украинскияпрезидент Володимир Зеленски, съобщи Ройтерс
Копирано
06:11
Москва: 1,16 милион души са трансферирани от Украйна на съветска територия


Около 1,16 милион индивида, включително 205 хиляди деца, са били трансферирани от Украйна на съветска територия от 24 февруари до момента, сочат данни на министерството на защитата в Москва, представени от ДПА.
Копирано
06:07
Над 300 цивилни са евакуирани от " Азовстал "


Повече от 300 цивилни са избавени през "първата фаза " на евакуацията от завода "Азовстал " в Мариупол, разгласи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски, представен от Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР